New Aquasens wetroom offers a regenerative showertime experience

Aquasens: ideje újragondolni a vizeshelyiségeket

Vizeshelyiség-megoldások a biztonság és a jó közérzet érdekében

Vizeshelyiségek padlói és falai a biztonságos és kényelmes vizes felületek érdekében

Fokozza a betegek és a lakók kényelmét, biztonságát és jó közérzetét vizeshelyiségekbe szánt, megújult termékválasztékunk segítségével. Elegáns, természetes kialakítású, teljes körű megoldásunk tűzálló falakat, csúszásgátló padlókat, valamint a vízzáró, higiénikus és könnyen karbantartható környezetet biztosító kiegészítők és fektetési eszközök teljes készletét tartalmazza. Ezek a megoldások az évek során megszerzett szakértelemnek köszönhetően segítenek olyan terek létrehozásában, amelyek újrakapcsolódnak a természethez, és elősegítik a jó közérzetet.

Dizájnok, amelyek fokozzák a jó közérzetet zuhanyozás közben

Kapcsolódjon újra a természethez és a külvilághoz olyan vizeshelyiségek építésével, amelyek elősegítik a jó közérzetet, és felerősítik a természet gyógyító erejét.

Fedezze fel:

  • A természet esszenciája által ihletett 64 dizájn széles palettáját.
  • Elegáns kiegészítők a kifinomult összhatásért.
  • Jóváhagyott demenciabarát dizájnok.

Magával ragadó XXL-es dizájnok a pihentető élményért

A 3 panoráma XXL-es dekor olyan magával ragadó élményt nyújt, amely elősegíti a pihenést és jó közérzetet teremt a felhasználók számára.

A dekorok vízszintes fektetést igényelnek a végtelen és illesztésmentes hatású ismétlődés érdekében (legfeljebb 35 m hosszúságig).

Merítsen ihletet

Tervezői csapatunk számos, Mix & Match útmutatónkban is megtalálható, használatra kész dizájnkonfigurációt készített, hogy segítsenek kellemes hangulatot sugárzó vizeshelyiségeket létrehozni az Ön létesítményében.

Biztonságos, higiénikus és megnyugtató vizeshelyiségek építése

 

Annak érdekében, hogy a napi használat kellemes és biztonságos legyen a betegek, a személyzet és a lakók számára, az Aquasens kollekció integrált megoldást kínál vízzáró zuhanyzók és vizeshelyiségek létrehozásához.

  • Csúszásgátló padlók: C osztály mezítláb, R10 cipőben.
  • Biztonsági felületek széles választéka: szegecsek, tapadó részecskék vagy csúszásgátló dombornyomás.
  • A speciális dombornyomásnak és a PU-védelemnek köszönhetően ellenáll a foltosodásnak és könnyen tisztíható.
  • Rendkívül ellenálló a baktériumokkal szemben: az ISO 846 szabvány szerint vizsgálva – nem segíti elő a baktériumok szaporodását.
  • A kevesebb illesztés megkönnyíti az ívformálást és a meleghegesztést.

Teljesen vízzáró környezetek

 

A teljesen vízhatlan vizeshelyiség megvalósítása bonyolult lehet. A sarkok, küszöbök, csövek és lefolyók gyakran olyan hézagokat okoznak, ahol bejuthat a nedvesség és a szennyeződés, ezért a legjobban az átfogó megközelítés működik.

A Tarkett kiterjedt tapasztalattal rendelkezik a vizeshelyiségek tervezésében, ezért hatékony segítséget nyújthat Önnek abban, hogy tökéletesen vízzáró és higiénikus felület segítségével védhesse meg szigetelt zuhanyzóját vagy vizeshelyiségét.

       

Európában készült felelős megoldás

A Tarkett csapatai által környezettudatos módon tervezett Aquasens kollekciók gyártása európai üzemeinkben történik, biztosítva ezzel egy korszerű és fenntartható választék fejlődését. Minden kollekciót gondosan alakítunk ki, hogy optimális fenntarthatósági tulajdonságokat kínáljunk alacsony karbonlábnyommal és lehetőséggel a zöld épület tanúsítványok megszerzésére.

Fedezze fel a kollekciókat

Aquarelle Wall Hfs

Vízálló és tűzálló vinyl falburkolatok nedvességnek kitett területeken való használatra. Lágy színek és természet ihlette dizájnok széles választékában elérhető.

AquaMultisafe

Nedvességnek kitett területeken való alkalmazáshoz tervezett PVC-padlók, különleges csúszásgátló felülettel. Valósághű dizájnok – például fa, beton, márvány és terrazzo – széles választékában kapható.

Granit Safe T.

Rendkívül tartós biztonsági padlóburkolat csiszolt és csúszásgátló szemcsékkel ellátott felülettel, nedvességnek kitett területekhez. A gránit ihlette minták lágy színekben kaphatók.

Granit Multisafe

Csúszásgátló PVC-padló szegecsekkel, amelyek segítenek megelőzni a csúszásveszélyt a nedvességnek kitett területeken. Rendkívül tartós választás, amely lágy színek széles választékában kapható.

Kiegészítők vizeshelyiségek számára

Fedezze fel a vízzáró és higiénikus felületek kialakításához szükséges eszközök és tartozékok teljes körű megoldását.

Hegesztőzsinórok

Hegesztőzsinór-kollekciónk segít a vizeshelyiségek burkolatának rögzítésében és vízzáróságának biztosításában.

Merítsen ihletet